Schalke 04 zet dramatische reeks voort tegen Werder Bremen

26 september 2020, 20:47

Schalke 04 heeft nog altijd geen einde weten te maken aan de dramatische reeks waar de club aan bezig is. Ook de thuiswedstrijd tegen Werder Bremen van zaterdagavond ging met 1-3 verloren. De ploeg staat daarmee onderaan in de Bundesliga en wist de laatste achttien competitiewedstrijden niet te winnen.

Het is de 93e minuut als Mark Uth de bal van iets buiten de zestien fraai binnenschiet. De oud-speler van onder meer sc Heerenveen en Heracles Almelo kan er echter niet om juichen, want een eerdere hattrick van Niclas Füllkrug namens Werder Bremen betekent een nieuwe nederlaag voor Schalke. De club uit Gelsenkirchen zet de negatieve reeks van het vorige seizoen daarmee voort; de laatste overwinning dateert van 17 januari (2-0 tegen Borussia Mönchengladbach), de eerste wedstrijd na de winterstop van vorig seizoen.

Vorige week begon de ploeg het seizoen met een pijnlijke 8-0 uitnederlaag bij Bayern München. Na twee wedstrijden staat de ploeg nu onderaan met een doelsaldo van één voor en elf tegen. Of de ploeg van trainer David Wagner het volgende week om kan draaien, valt nog te bezien. Schalke speelt dan een lastige uitwedstrijd bij RB Leipzig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen