Chelsea speelt na 3-0 achterstand gelijk bij WBA

26 september 2020, 20:31

Chelsea zal zaterdagavond blij zijn met een punt op bezoek bij West Bromwich Albion en dat zegt genoeg over de avond die de ploeg van Frank Lampard heeft beleefd. Op bezoek bij de promovendus die tot vandaag nog puntloos was, werd er met 3-3 gelijkgespeeld. In de eerste helft keek Chelsea al na een halfuur tegen een 3-0 achterstand aan.

Bij Chelsea begon Thiago Silva voor het eerst in de basis in de Premier League en hij droeg ook meteen de aanvoerdersband. De Braziliaan beleefde een dramatische avond. Al na vier minuten schoot Callum Robinson de bal laag en hard tegen de touwen. Kort daarna teisterde Timo Werner de lat en vervolgens was het weer prijs voor West Brom. Thiago Silva verspeelde de bal op knullige wijze en maakte daarmee vrij baan voor Robinson die de bal simpel langs Willy schoot. Hij was overigens de vervanger van de gepasseerde Kepa Arrizabalaga. Daar bleef het niet bij, want na 27 minuten viel zelfs al de 3-0. Kyle Bartley trof van dichtbij doel.

Chelsea stond voor schut, zeker omdat het vorige week ook al verloor van Liverpool. Nog zonder Hakim Ziyech kwam er een comeback die prima was. Na tien minuten in de tweede helft scoorde Mason Mount bekeken de 3-1 en was de spanning weer terug. Toen Callum Hudson-Odoi op aangeven van de verder teleurstellende Kai Havertz twintig minuten voor tijd de 3-2 maakte, geloofde Chelsea er pas weer echt in. Logisch ook, want West Brom tot vandaag nog puntloos. Chelsea bleef drukken en kreeg uiteindelijk loon naar werken. Tammy Abraham werkte de bal in de 93ste minuut in het doel en zorgde ervoor dat Chelsea toch nog een punt meenam. Tevredenheid zal er desondanks niet zijn gezien de dramatische eerste helft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen