Everton wint ook derde duel en gaat aan kop in Engeland

26 september 2020, 18:17

Marcel Brands ziet dat het goed is bij Everton. Niet de rode, maar de blauwe formatie uit Liverpool staat momenteel namelijk aan kop in de Premier League. Everton won de eerste twee duels al in de competitie en heeft ook zaterdag gewonnen. Crystal Palace werd met 1-2 geklopt.

Everton kwam al na tien minuten op voorsprong en deed dat via Dominic Calvert-Lewin. Het Engelse talent steekt in goede vorm en maakte alweer zijn dertiende goal sinds Carlo Ancelotti de scepter zwaait bij Everton. De goede start van Everton werd een kwartier later echter teniet gedaan omdat Cheikhou Kouyate raak kopte namens Palace. Nog voor rust kwam Everton via een rake penalty van Richarlison echter alweer op voorsprong. Hij legde de eindstand vast op 1-2. In de slotfase kwam Jairo Riedewald nog binnen de lijnen bij Palace.

Palace won de eerste twee wedstrijden en kon de tik die het vandaag kreeg dan ook wel hebben. Everton gaat vooralsnog aan kop en heeft voor het eerst sinds het seizoen 1993/94 de eerste drie duels van het seizoen in winst omgezet.