'Inter Miami laat oog vallen op Feyenoord-captain Berghuis'

'Inter Miami laat oog vallen op Feyenoord-captain Berghuis'

26 september 2020 – De toekomst van Steven Berghuis ligt mogelijk in de Verenigde Staten. Volgens Voetbal International heeft Inter Miami de aanvoerder van Feyenoord op de korrel. Mocht het tot een transfer komen, dan maakt Berghuis per 1 januari 2021 de overstap naar de Amerikaanse ploeg.Inter Miami is de club van mede-eigenaar David Beckham. De ambitieuze Amerikanen hopen in de toekomst Lionel Messi en Cristiano Ronaldo te verleiden voor een avontuur in de MLS en versterkten zich deze zomer al met Blaise Matuidi en Gonzalo Higuaín. Beide spelers kwamen over van Juventus.

In de zaterdageditie van het Algemeen Dagblad viel al te lezen dat Feyenoord rekening moet houden met een vertrek van Berghuis. Er heeft nog geen club zich officieel gemeld voor de Feyenoord-captain, maar daar zou snel verandering in kunnen komen. Door vorig jaar gemaakte afspraken zou Berghuis voor acht miljoen euro op te halen zijn in De Kuip.

Technisch Frank Arnesen kan de afspraken niet bevestigen. "Daar zeg ik niets over. De club weet wel hoe het zit. Dat zou ik moeten navragen bij onze juridische afdeling. De afspraken die met Berghuis zijn gemaakt? Ik was daar niet bij", zei hij tegen de krant. Hij wil Berghuis absoluut niet kwijt. "Steven Berghuis? Die sluiten we vanaf nu op in een kast of zo. Tot het 6 oktober is''."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 30 oktober 2020

  2. donderdag 29 oktober 2020