Complimenten voor Eiting: "Aan de bal voelt hij geen druk"

26 september 2020, 10:04

Carel Eiting kende vrijdagavond een geslaagd debuut voor Huddersfield Town. The Terriers veroverden hun eerste punten van het seizoen door met 1-0 te winnen van Nottingham Forest. De door Ajax verhuurde middenvelder deed als invaller ruim een helft mee en kreeg na afloop van de wedstrijd de complimenten van zijn trainer Carlos Corberán.

Eiting stapte een week geleden over van Ajax naar Huddersfield Town en maakte vrijdag voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie. De 22-jarige middenvelder begon op de bank, maar werd vlak voor het rustsignaal al binnen de lijnen gebracht voor de geblesseerd geraakte Jonathan Hogg.

Met Eiting binnen de lijnen trok Huddersfield Town in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe door een doelpunt van Fraizer Campbell. In zijn eerste minuten in Engelse dienst maakte de Nederlandse middenvelder een goede indruk op zijn trainer. "Hij liet zijn veelzijdigheid zijn. Hij kan als een nummer 8 speler, maar vanavond speelde hij als een nummer 6. Als hij aan de bal is, voelt hij geen druk", aldus Corberán.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen