'FC Groningen meldt zich met tweede bod voor Harroui'

26 september 2020, 09:26

FC Groningen heeft de komst van Abdou Harroui nog niet uit het hoofd gezet. De Trots van het Noorden gaat zich dit weekend met een tweede bod melden op Het Kasteel, schrijft Voetbal International. Sparta Rotterdam heeft de vraagprijs voor de creatieve middenvelder vastgesteld op drie miljoen euro.

Een eerste bod van FC Groningen op Harroui werd vorige week verworpen. De Groningers leken hun interesse te verleggen naar FC Emmen-speler Nikolai Laursen, maar gaan toch een nieuwe poging wagen voor de 22-jarige middenvelder. Harroui liet zich vorige week uit over de interesse uit het noorden. "FC Groningen is een mooie club met ambities. Ik laat het allemaal aan mijn zaakwaarnemer over en focus me voor nu op Sparta, maar ik sta zeker open voor een transfer", zei hij voor de camera van FOX Sports.

De interesse van FC Groningen voor Harroui kan niet los worden gezien van de ontwikkelingen rond Ajdin Hrustic. De Groningers nemen op korte termijn waarschijnlijk afscheid van de 24-jarige Australiër, die op weg is naar Eintracht Frankfurt. Hrustic ontbrak vrijdag bij FC Groningen tegen FC Twente. Zonder de middenvelder verloor het team van trainer Danny Buijs met 3-1 in de Grolsch Veste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen