'Leeds United troeft Italiaanse clubs af in strijd om Kerk'

26 september 2020, 09:00   Bijgewerkt: 26 september 2020, 09:25

De toekomst van Gyrano Kerk ligt waarschijnlijk niet in Italië, maar in Engeland. Leeds United nadert een akkoord met FC Utrecht over de transfer van de 24-jarige aanvaller, zo verzekert De Telegraaf. De Domstedelingen verlangen zo'n tien miljoen euro voor Kerk, die ook in de belangstelling staat van Cagliari en Hellas Verona.

Met Cagliari bereikte Kerk zelfs al een persoonlijk akkoord, zo was eerder deze week in bovengenoemd dagblad te lezen. De Italiaanse club bood, tot nu toe, echter niet meer dan zeven miljoen euro. Leeds United, dat door de promotie naar de Premier League veel geld te besteden heeft, lijkt wel aan de vraagprijs te willen voldoen. Of wil in elk geval verder gaan dan de geïnteresseerde Italianen.

Kerk zelf staat niet onwelwillend tegenover een vertrek bij FC Utrecht. De rappe aanvaller speelde namens de Domstedelingen 107 wedstrijden in de Eredivisie en was daarin 27 trefzeker. Het vorige seizoen was hij goed voor tien doelpunten en zeven assists in competitieverband.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen