'Koeman heeft nog paar noten te kraken voor eerste opstelling'

25 september 2020, 17:47

Ronald Koeman heeft zijn opstelling voor zijn officiële debuut bij FC Barcelona zo goed als compleet. De Nederlandse coach heeft nog een aantal noten te kraken, met name voorin. De net van een blessure teruggekeerde Ansu Fati, Ousmane Dembélé en Francisco Trincao gaan uitmaken wie de voorste linie van de Catalanen gaan volmaken.

Dat schrijft het dagblad AS althans. Lionel Messi, Antoine Griezmann en Philippe Coutinho zijn volgens het medium zeker van hun basisplaats in het 4-2-3-1-systeem komende zondag, waar ze de voorste vier moeten gaan vormen. Ook Martin Braithwaite zou een optie zijn voor Koeman om het kwartet te vervullen, maar heeft de minste papieren voor een basisplaats tegen Villarreal.

Neto zal in het doel staan van FC Barcelona, zolang Marc-André Ter Stegen nog altijd geblesseerd. De achterhoede is de linie waarin nog de meeste vraagtekens staan, al zal Jordi Alba sowieso als linksachter fungeren en ook Gerard Piqué een basisplaats hebben. Op het middenveld worden Frenkie de Jong en Sergi Busquets verwacht als een dubbele 'zes', al is ook Miralem Pjanic voor die plek nog een optie.

Vermoedelijke opstelling FC Barcelona: Neto; Sergi Roberto, Lenglet, Piqué, Alba; De Jong, Busquets; Messi, Griezmann, Coutinho; Trincao/Fati/Dembélé

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen