Clubloze Hahn onderging operatie: "Een ingecalculeerd risico"

25 september 2020, 18:57

Voor de 28-jarige Warner Hahn is het nog onduidelijk waar hij komend seizoen onder de lat zal staan. De doelman vertrok transfervrij bij sc Heerenveen en heeft sindsdien nog geen nieuwe club gevonden. Bovendien onderging hij onlangs een operatie om een blessure uit de wereld te helpen.

Hahn kampte met knieklachten en wilde niet met een blessure bij een club starten. "Dat had ik niet correct gevonden. Ik kijk enorm uit naar een nieuw avontuur, daar wil ik helemaal fris en fit aan beginnen", vertelt hij aan Voetbal International. Op eigen initatief onderging hij vorige maand een operatie. "Een ingecalculeerd risico. Door corona is de markt laat op gang gekomen en er waren in die periode diverse clubs met interesse. Ik vond dit echter het juiste om te doen. Voor mijn eigen carrière en uiteindelijke nieuwe werkgever."

Volgens VI hengelden onder meer Elche, Anderlecht, Blackburn Rovers, FC Midtjylland en Genoa naar de keeper die inmiddels weer fit is. "De zomer is anders gelopen dan gepland, maar het belangrijkste is dat ik nu weer helemaal de oude ben", zegt Hahn. De goalie verwacht komende week op het veld te staan bij een Eredivisie-club om zijn conditie op peil te houden

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen