Van der Water terug tegen PSV: "Er is geen onrust geweest"

25 september 2020, 14:27

Vorige week ontbrak Silvester van der Water tegen Willem II omdat hij het nodig vond om een statement te maken. De aanvaller van Heracles Almelo wilde een transfer naar Orlando City forceren en kreeg van zijn club een hoge boete. Zondag tegen PSV keert hij terug in de selectie, heeft Frank Wormuth vrijdag laten weten.

Heracles verloor zondag zonder Van der Water met 4-0 van Willem II. Het werd zodoende een vervelend weekend, ook omdat de aanvaller zich pas zaterdagavond met een appje afmeldde bij de trainer. "In de ploeg is er geen onrust geweest, ze hebben zich gefocust op hun werk", zei de trainer vrijdag. "En de afwezigheid van Silvester gaf anderen ook de kans te spelen. Voor mij is het geen probleem meer. Hij heeft een fout gemaakt, sorry gezegd en zijn straf gekregen. Dan is het ook klaar. Bovendien is het altijd zo dat niet één individu wint of verliest, maar het gaat om het team."

De Duitser is ondanks de ruime verliespartij in Tilburg niet van plan om alles anders te gaan doen. "We zullen niet veel veranderen, maar er staat morgen nog een training gepland. Ik kan dus nog niets in detail zeggen. Zeker is dat we onze speelwijze moeten doorzetten, maar we moeten natuurlijk ook kijken naar PSV. Dat is een goede club met fantastische spelers. We moeten grip zien te krijgen op de wapens van PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen