Messi woest na vertrek Suárez: 'Niets verbaast me nog'

25 september 2020, 11:56   Bijgewerkt: 25 september 2020, 13:34

Lionel Messi heeft via Instagram afscheid genomen van zijn beste vriend en ploeggenoot Luis Suárez. Na zes zeer succesvolle seizoenen scheiden de wegen van de Argentijn en Uruguayaan. Via social media laat Messi weten nog altijd gefrustreerd te zijn over hoe de situatie rond zijn vertrek is gelopen.

'Je verdiende het niet om eruit gegooid te worden op deze manier, maar de waarheid is dat op dit moment niets me verbaast', aldus de kritische Messi op zijn Instagrampagina. 'Je bent één van de belangrijkste spelers in de geschiedenis van de club. Het zal vreemd zijn om je in het shirt van een andere club te zien spelen.' Suárez staat voor een vertrek naar competitiegenoot Atlético Madrid. Vandaag ondergaat de spits zijn medische keuring.

Suárez tekende in 2014 in Catalonië en beleefde succesvolle jaren. In 283 duels was hij 195 keer trefzeker, goed voor een tweede plaats op de topscorerslijst. Daarnaast won hij diverse prijzen, zoals de Champions League en viermaal de landstitel. Suárez speelde in het verleden voor FC Groningen en Ajax, waar hij een transfer naar Liverpool afdwong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen