Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gerrard complimenteert Willem II: "Heel goed team"

Gerrard complimenteert Willem II: "Heel goed team"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 september 2020 – Steven Gerrard was onder de indruk van hoe Willem II speelde tegen zijn Rangers. De Schotse ploeg won uiteindelijk met ruime cijfers in Tilburg (0-4), maar Gerrard constateerde dat zijn ploeg goed was weggekomen. Willem II maakte indruk op de legendarische oud-middenvelder van Liverpool.

De ploeg van Gerrard was dodelijk in de afwerking en profiteerde optimaal van de fouten van de thuisploeg. '"Willem II is een heel goed team, dat zag je vanavond heel goed. Ze zijn heel dreigend en hebben enkele heel gevaarlijke spelers. Ze zochten continu de combinatie en wilden veel één-op-één-duels uitvechten. Ze hebben echt veel creativiteit voorin", sprak hij na afloop.

Gerrard vreesde voor de aanvallende kwaliteiten van de ploeg van collega Adrie Koster. "Daar ging het vanavond om: hun topspelers in toom houden. In de eerste helft hebben we dat niet goed genoeg gedaan en hadden we geluk dat we met 0-2 de rust in gingen. Het had ook 1-2 of 2-2 kunnen zijn, maar uiteindelijk maakten we zelfs vier goals. Geweldig. We hebben er hard voor gewerkt en alle lof voor de jongens."

Lees ook: Nederland doet ondanks verlies Willem II toch nog goede zaken

"Ik heb alle wedstrijden van Willem II dit seizoen gezien en we hebben inmiddels een goed inzicht in de sterke en zwakke punten van de club. Als je vijfde wordt in de Eredivisie, verdient dat respect", constateerde Gerrard al de dag voor de wedstrijd in het Koning Willem II-stadion.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd