Drommel: "Trainer Jans zei dat ik Oranje kan halen"

25 september 2020, 12:27

FC Twente kan vanavond bij een zege op FC Groningen de koppositie in de Eredivisie pakken. Aan de basis van de sterke seizoensstart van de Enschedeërs staat doelman Joël Drommel, die na een moeilijke fase aan het begin van zijn loopbaan steeds meer uitgroeit tot een van de betere keepers van Nederland.

"Ik durf mijn goal uit te komen, ben voor niemand bang", zegt Drommel in gesprek met de NOS. "Natuurlijk is dat ook wel eens misgegaan en loop ik na een blunder met de pest in mijn lijf rond. Maar de ballen blijven als keeper intussen op je af komen. Je moet door. Altijd in jezelf blijven geloven." Dat betaalt zich uit. Steeds vaker wordt er gesproken over de toekomst van Drommel. "Trainer Ron Jans zei dat hij mij over een paar jaar het Nederlands elftal wel ziet halen."

Met een transfer was hij niet bezig. Ook PSV heeft zich niet gemeld voor de 23 jarige doelman, die alweer bezig is aan zijn zesde seizoen in de hoofdmacht. "Dat heb ik toch niet in de hand. Twente wilde me heel graag houden en ik wil hier nu een heel goed seizoen neerzetten." Dat moet vanavond een vervolg krijgen als FC Groningen op bezoek komt in de Grolsch Veste. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen