Van Hooijdonk gelooft in Vitesse: "Er liggen kansen tegen Ajax"

25 september 2020, 09:41   Bijgewerkt: 25 september 2020, 09:47

Pierre van Hooijdonk denkt dat zijn oude club Vitesse zomaar eens in staat zou kunnen zijn om Ajax te verrassen. De oud-spits van de Arnhemmers denkt dat de ploeg van Erik ten Hag nog kwetsbaar is in de beginfase van de competitie.

"Op basis van begroting is Ajax ongenaakbaar in Nederland. Er is op papier een groot kwaliteitsverschil. Maar er liggen kansen. Je kunt Ajax maar beter in het begin van de competitie tegenkomen. Dan staat het team nog niet. En dat is nu ook", aldus Van Hooijdonk in gesprek met De Gelderlander. Vorig seizoen hield Vitesse de Amsterdammers in het openingsduel nog op een 2-2 gelijkspel.

Ajax is dit jaar beter aan het seizoen begonnen, met twee zeges in twee wedstrijden. Toch is de recordkampioen volgens Van Hooijdonk nog geen onverslaanbare machine. "Er zijn wisselingen geweest. Hakim Ziyech is weg. En Donny van de Beek heeft de hele voorbereiding meegemaakt, maar is toch vertrokken. Nieuwe spelers moeten wennen. Dat is met het systeem van Ajax, zo aanvallend, een kwetsbaarheid".

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen