Koster kritisch: "Achterin fouten, lesje effectiviteit"

25 september 2020, 09:18   Bijgewerkt: 25 september 2020, 09:30

Willem II kwam gisteravond tegen Rangers tekort om de Europese droom levend te houden. De Tricolores gingen in eigen huis met 0-4 onderuit, waardoor het komend seizoen niet in de Europa League uitkomt. Coach Adrie Koster was na afloop kritisch op het optreden van zijn ploeg.

"Achterin maken we fouten, voorin maken we de kansen niet af. En we krijgen een les in effectiviteit", sprak de 65-jarige oefenmeester na afloop tegen het Brabants Dagblad. Willem II schoot vaker dan de Schotse tegenstander, maar ging uiteindelijk met ruime cijfers onderuit. Vier van de zes pogingen van Rangers tussen de palen waren te machtig voor Willem II-sluitpost Robbin Ruiter.

Koster was niet alleen maar ontevreden over zijn elftal. "Qua voetbal hoefden we niet onder te doen voor Rangers. Maar als je verder wil komen, dan moet je scoren op momenten dat je de kansen krijgt. We hadden op voorsprong kunnen komen en we hadden terug in de wedstrijd komen na de 0-2. Dat lieten we na."  Willem II richt zich nu op het duel met FC Emmen van dit weekend. ,,Daar zijn we vanaf morgen weer mee bezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen