Schmidt blij met winst: "Je kunt hier alles vergooien"

25 september 2020, 09:10

Er was voor PSV donderdag meer te verliezen dan te winnen, weet trainer Roger Schmidt. De Duitser zag zijn ploeg met 1-5 zegevieren bij het Sloveense NS Mura. PSV gaat zodoende verder naar de laatste voorronde van de Europa League, tot tevredenheid van Schmidt.

"We waren goed voorbereid en ik ben blij dat we gefocust bleven", sprak Schmidt na de overwinning tegen het Eindhovens Dagblad. "Ook na de 1-1 gaven we niet op. Ik denk dat daarna goed gespeeld hebben en weinig twijfels hebben getoond. Aan het einde hebben we de score nog flink uitgebreid."

Dat stemt de coach dan ook tevreden.  "In een wedstrijd als deze kun je alles vergooien en daarom moesten we steeds geconcentreerd blijven", zei Schmidt, die wel baalde van het uitvallen van Maxi Romero. Het lijkt te gaan om een zware blessure. "Maxi was heel ongelukkig en zat goed in de wedstrijd. Hij was in goede condititie en heeft keihard gewerkt voor deze kans. Het is heel verdrietig voor hem en ons dat hij zo vroeg uitviel. We hopen dat het geen heel zware blessure is, maar ik ben wel ongerust."

PSV neemt het in de laatste voorronde op tegen een tegenstander van een ander kaliber, namelijk het Noorse Rosenborg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen