Nederland doet ondanks verlies Willem II toch nog goede zaken

25 september 2020, 07:37

De nederlaag en uitschakeling van Willem II tegen Rangers FC betekende slecht nieuws voor Nederland in de jacht op België op de coëfficiëntenlijst van de UEFA. Toch was er ook goed nieuws te melden na de Europa League-resultaten. De andere concurrenten liepen namelijk ook schade op.

Turkije en Oekraïne lieten het na om in te lopen op Nederland. Nederland zag met PSV nog wel een ploeg zegevieren, maar beleefde door het verlies van Willem II een niet zo'n goede avond. België is zodoende uitgelopen, omdat Standard Luik en Charleroi wel wonnen. AA Gent werd eerder overigens al wel uitgeschakeld in de Champions League-voorrondes.

Goed nieuws was dat Turkije en Oekraïne het niet goed deden. Besiktas ging eruit tegen Rio Ave en Alanyaspor bleek niet opgewassen tegen Rosenborg. Galatasaray won overigens wel. Oekraïne zag Desna en Kolos Kovalivka verliezen en verloor daardoor de twaalfde plaats aan Schotland. Positief is dat zowel Turkije als Oekraïne niet inlopen op Nederland. Nederland staat momenteel negende en zal de plek bij de eerste tien behouden. Als dat lukt, dan mogen de kampioenen van 2021 en 2022 direct de Champions League in.

De ranking:

8. België 32.500 punten

9. Nederland 31.900

10. Oostenrijk 30.125

11. Turkije 29.800

12. Schotland 28.125

Via: Kassies

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen