Streuer nog niet klaar: "Die nummer tien gaat er wel komen"

24 september 2020, 23:07

FC Twente is in deze transferwindow nog niet uitgeshopt. Ondanks dat de club al een elftal vol nieuwelingen naar Enschede haalde, moet er nog een aanvallende middenvelder worden binnengehaald. "We hebben een lijstje met spelers voor die positie en hebben nog twee weken. Die nummer tien gaat er wel komen."

Dat stelt technisch directeur Jan Streuer tegenover De Telegraaf. Ajacied Jurgen Ekkelenkamp was nadrukkelijk in beeld voor die postitie, maar voor hem kreeg FC Twente meermaals nul op rekest. "Er is gezegd dat hij niet verhuurd mag worden, dus daar ga ik van uit. Die boodschap was duidelijk", aldus Streuer, die dus niet meer rekent op de middenvelder van Ajax, van wie het eerder al wel Danilo en Kik Pierie naar tevredenheid huurde.

Sowieso pakken de aankopen van Streuer tot dusver goed uit. "Ik heb het met veel plezier gedaan", stelt de ervaren man, die slechts één jaar deze job zou vervullen bij FC Twente. "Dat komt ook door de mensen die je treft bij de club. Met de trainer heb ik heel prettig en relaxt samengewerkt. Vooraf was er het beeld van FC Twente als een onrustige en moeilijke club, maar dat heb ik nog niet gemerkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen