Gisteren gemist: Bayern pakt weer prijs en PSV door, Willem II niet

Gisteren gemist: Bayern pakt weer prijs en PSV door, Willem II niet

25 september 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 24 september.Bayern op tandvlees langs Sevilla en wint ook Super Cup
Bayern München heeft de volgende hoofdprijs aan haar arsenaal toegevoegd. Der Rekordmeister rekende donderdagavond in aardig gevuld stadion Budapest af met Sevilla, al ging het niet eenvoudig. Mede dankzij uitblinker Manuel Neuer had het aan een treffer van invaller Javi Martínez genoeg voor de zege na verlenging (1-2) en pakt het opnieuw een trofee.

PSV schakelt NS Mura simpel uit: Max en Malen uitblinkers
PSV heeft de laatste voorronde van de Europa League gehaald. De Eindhovenaren rekenden mede dankzij uitblinkers Philipp Max en Donyell Malen donderdagavond simpel af met NS Mura, dat voor de pauze nog wel flink tegensputterde, maar na de derde Eindhovense treffer van Cody Gakpo er niet meer in geloofde (1-5). Domper was het vroege uitvallen van Maximiliano Romero.

Willem II krijgt ongekend lesje in effectiviteit van Rangers FC: 0-4
Willem II heeft donderdagavond een keiharde les Europees voetbal gehad van Rangers FC. De Tilburgers voetbalden uitstekend mee met de Schotse ploeg van Steven Gerrard en creëerde uitstekende kansen, scoorden niet en keken binnen het uur zodoende tegen een kansloze 0-3 achterstand aan. De score liep zelfs nog verder op en een eretreffer van de thuisploeg werd zelfs nog afgekeurd.

EasyToys tóch shirtsponsor FC Emmen: "Happy end"
Mooi nieuws voor FC Emmen: EasyToys mag komend seizoen tóch de shirtsponsor zijn van de Eredivisieclub. Nadat het eerder nog werd geweigerd door de Nederlandse voetbalbond omdat het bedrijf als sponsor in strijd zou zijn met de goede zeden en het fatsoen, is er in tweede instantie toch goedkeuring gegeven. "Dit is een happy end voor alle partijen", reageert Eric Idema gevat.

Manchester City ontsnapt, royale zege Liverpool en goal El Ghazi
Manchester City heeft met pijn en moeite de volgende ronde van de League Cup gehaald. Het B-team van Pep Guardiola ontsnapte donderdagavond door een treffer van Phil Foden aan een verlenging tegen het vorig seizoen gedegradeerde AFC Bournemouth (2-1). Liverpool had een eenvoudige avond bij Lincoln City, terwijl Anwar El Ghazi een goal maakte namens het winnende Aston Villa.

  

Meer nieuws

  1. vrijdag 30 oktober 2020

  2. donderdag 29 oktober 2020