Officieel: Internazionale slijt mislukte Godín aan Cagliari

Officieel: Internazionale slijt mislukte Godín aan Cagliari

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 september 2020 – Cagliari heeft zich donderdagavond versterkt met Diego Godín. De Zuid-Amerikaanse centrale verdediger kwam in de vorige zomer vol verwachtingen over van Atlético Madrid, maar kon niet slagen bij Internazionale. Die club wordt door deze transfer verlost van de routinier (34), die voor meerdere seizoenen tekent bij Cagliari.

De vrouw van Godín komt uit Sardinië, waardoor het alsnog een mooie stap is voor de centrale verdediger, die eerder speelde voor Atlético Madrid, Villarreal, Nacional en CA Cerro. Eerder haalde de ambitieuze Serie A-club onder andere Marko Rog, Giovanni Simeone en Razvan Marín binnen deze transferwindow. De club zou ook interesse hebben in FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk.

Het vertrek van Godín was voor Internazionale ook de reden dat Arturo Vidal kon worden binnengehaald. Naast de van Barcelona overgekomen middenvelder kwamen ook onder andere Alexis Sánchez (blijvend), Nicolò Barella, Achraf Hakimi en Aleksandar Kolorov naar Milaan.

Reacties

gerelateerd