Schmidt verrast met basisplaatsen Romero, Júnior en Bruma

24 september 2020, 17:57

PSV-coach Roger Schmidt heeft een aantal verrassingen uit de hoge hoed getoverd voor het duel met US Mura in de voorronde van de Europa League donderdagavond. De Duitser heeft basisplaatsen ingeruimd voor Mauro Júnior, Bruma én Maximiliano Romero. Opvallend is ook dat Jorrit Hendrix geen deel uitmaakt van de achttienkoppige wedstrijdselectie.

Door de wisselingen zitten Toni Madueke, Mohammed Ihattaren en Cody Gakpo op de bank bij PSV. Romero, afgelopen weekend nog de reddende engel tegen FC Emmen, wordt voor zijn invalbeurt dus beloond met een basisplaats. Het is voor hem de eerste basisplaats in het eerste van PSV ooit. Verder weinig verrassingen in de formatie van de Eindhovenaren, bij wie de achterhoede ongewijzigd is.

Omdat er slechts achttien spelers op papier mogen staan, maakt Hendrix net als Maxime Delanghe geen deel uit van de wedstrijdselectie. De ervaren middenvelder was volgens Schmidt recent nog hard nodig, ondanks dat er interesse voor hem uit Italië. Donderdagavond is dat dus niet het geval. Voor Pablo Rosario betekent zijn optreden een jubileum: 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen