Suárez krijgt afscheidswedstrijd bij FC Barcelona

24 september 2020, 16:57

Luis Suárez krijgt een afscheidswedstrijd bij FC Barcelona. De aanvaller vertrekt na zes seizoenen bij de Catalaanse club, maar keert daar in elk geval voor één duel terug. Zodra de stadions weer gevuld mogen worden met (meer) toeschouwers, komt er voor hem een definitief vaarwel voor de fans.

Dat heeft voorzitter Josep Bartomeu beloofd bij het afscheid van Suárez. De omstreden preses zei dat de aanvaller een afscheidswedstrijd krijgt. "Zodra de stadions weer open mogen, zodat de fans ook afscheid van je kunnen nemen", aldus Bartomeu. Suárez, die in 2014 overkwam van Liverpool, maakte in dienst van FC Barcelona 198 doelpunten en 109 assists in 283 wedstrijden. 

Lees ook: Suárez schiet vol tijdens emotioneel afscheid bij FC Barcelona

"Namens alle Catalaanse fans wil ik je bedanken voor de afgelopen zes jaar. Het waren geen gemakkelijke jaren", doelde Bartomeu met name op de laatste seizoenen. Ondanks dat hij naar een directe concurrent vertrekt, wenst de voorzitter hem veel succes. "Ik wil dat je gelukkig wordt op het veld en daar buiten. Waar je ook zal gaan, FC Barcelona blijft voor altijd jouw thuis."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen