De Graafschap aast op revanche: "Er is geen andere optie"

24 september 2020, 13:42

De knop moet om bij De Graafschap na de beschamende 7-3 nederlaag bij Jong AZ. Zondag wacht namelijk de thuiswedstrijd tegen NEC. Ralf Seuntjens is er dan niet bij. Hij raakte maandag geblesseerd, maar weet wel wat er over drie dagen moet gebeuren. "Dan moet er revanche komen, er is geen andere optie."

Dat zegt hij tegenover Omroep Gelderland. Seuntjens deed maandag een helft mee tegen Jong AZ. Bij een 5-1 achterstand raakte hij geblesseerd. "Vijf goals in één helft, dat mag De Graafschap gewoon echt niet overkomen. Je kunt een keer verliezen, maar dit was een afgang. Natuurlijk waren er in het veld frustraties. Dat komt het spel dan ook niet ten goede. Ik lag in de rust in een andere kleedkamer en kan je vertellen dat het bij ons binnen ook geen pretje was. Maar dat hoort erbij als dit gebeurt", aldus de aanvoerder.

Seuntjens is minder lang uit de roulatie dan aanvankelijk werd verwacht. "Op de scan zijn de banden nog niet goed te zien Er zit veel vocht in de enkel", zegt hij. "Natuurlijk gaat dit zeker enkele weken duren, misschien zelfs wel acht. Maar het kunnen er ook vier zijn. Ik blijf bij de groep betrokken en ga hier op de club revalideren en dan zien we wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen