Havertz snoert critici de mond met hattrick: "Dit is pas het begin"

24 september 2020, 12:40

Kai Havertz liet woensdagavond voor het eerst zien waarom Chelsea zoveel geld voor hem heeft neergeteld. Na twee matige optredens in de competitie deed de Duitse aanvallende middenvelder in het League Cup-duel met Barnsley (6-0) van zich spreken door een hattrick te scoren. "Ik ben heel blij met Kai, hij heeft alles gedaan wat ik van hem verlangde", aldus trainer Frank Lampard.

De van Bayer Leverkusen overgekomen Havertz startte woensdag in de basis en nam het tweede, vierde en vijfde doelpunt van Chelsea voor zijn rekening. "Het had niet mooier gekund voor hem. Hij heeft weinig van de voorbereiding meegemaakt, dus ik wilde hem de tijd geven om aan zijn teamgenoten en de manier van spelen te wennen. Het was een geweldige avond voor hem, de eerste van vele."

Havertz geeft toe dat hij in de eerste twee wedstrijden niet liet zien wat hij in huis heeft. "Die wedstrijden waren heel moeilijk voor mij", aldus de Duitser, die aangeeft dat de hattrick hem veel vertrouwen geeft. "Maar dit is pas het begin, ik wil nog veel meer goals maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen