Spoorboekje: presentatie De Boer, Twente - Groningen en KKD

Spoorboekje: presentatie De Boer, Twente - Groningen en KKD

25 september 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 25 september.
Nieuws

Presentatie De Boer
Frank de Boer wordt vanmiddag gepresenteerd als nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. De vijftigjarige trainer staat tot en met het WK van 2022 in Qatar aan het roer bij Oranje. Tijdens een persmoment zal hij uitweiden hoe hij de komende twee jaar voor zich ziet.

Wedstrijden

FC Twente - FC Groningen (20.00 uur)
Wedstrijden tussen FC Twente en FC Groningen zijn altijd beladen. Die van vanavond misschien iets minder, daar de Grolsch Veste lang niet vol zal zitten. Desalniettemin belooft het een mooi voetbalgevecht te worden tussen twee teams die na twee speelrondes in het linkerrijtje van de Eredivisie staan. FC Twente is nog ongeslagen en wil die status graag behouden.

Hertha BSC - Eintracht Frankfurt (20.30 uur)
Hertha BSC opende vorige week het nieuwe Bundesliga-seizoen met een 1-4 zege tegen Werder Bremen. Van de Nederlanders in Berlijnse dienst kwam alleen maar Deyovaisio Zeefuik als invaller in actie. Karim Rekik en Daishawn Redan hopen vanavond tegen Eintracht Frankfurt ook in actie te komen, terwijl Javairô Dilrosun vanwege een blessure ontbreekt. Bij de tegenstander zal hoogstwaarschijnlijk wel een Nederlander spelen: Bas Dost.

Huddersfield Town - Nottingham Forest (20.45 uur)
Carel Eiting kan vanavond zijn debuut maken voor Huddersfield Town. De 22-jarige middenvelder maakte vorige week op huurbasis de overstap van Ajax naar The Terriers en trainde al enkele keren met zijn nieuwe teamgenoten. Een nieuwe impuls kan Huddersfield Town wel gebruiken, want de Engelse club is na twee speelrondes nog puntloos. Dat geldt overigens ook voor Nottingham Forest, de tegenstander van vanavond.

Voetbal op tv

13.00 uur: Presentatie Frank de Boer, FOX Sports 1 - presentatie nieuwe Oranje-bondscoach
18.45 uur: Almere City - Helmond Sport, FOX Sports 3 - live verslag van het Eerste Divisie-duel
18.45 uur: FC Dordrecht - Jong AZ, FOX Sports 4 - live verslag van het Eerste Divisie-duel
20.00 uur: FC Twente - Groningen, FOX Sports 2 - live verslag van het Eerste Divisie-duel
20.30 uur: Hertha BSC - Eintracht Frankfurt, FOX Sports 6 - live verslag van het Bundesliga-duel
21.00 uur: SC Cambuur - Jong FC Utrecht, FOX Sports 3 - live verslag van het Eerste Divisie-duel
21.00 uur: MVV - TOP Oss, FOX Sports 4 - live verslag van het Eerste Divisie-duel

  

Meer nieuws

  1. donderdag 29 oktober 2020

  2. woensdag 28 oktober 2020