Gisteren gemist: De Boer bondscoach, Suárez naar Atlético

Gisteren gemist: De Boer bondscoach, Suárez naar Atlético

24 september 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 23 september.Frank de Boer tot 2022 bondscoach van Oranje
De kogel is door de kerk: Frank de Boer is de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. De oefenmeester voerde meerdere gesprekken met de bond en die bevielen dusdanig goed, dat de bond voor hem gekozen heeft. De voormalig international is de opvolger van Ronald Koeman en heeft een contract getekend tot en met het WK van 2022.

'Barcelona legt bod neer en wil Bayern beroven van Dest'
FC Barcelona gaat de strijd aan met Bayern München wat betreft het kopen van Sergino Dest. De Spanjaarden zien in de Amerikaan van Ajax de ideale vervanger van de naar Wolverhampton Wanderers vertrokken Nelson Semedo. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Barcelona een bod neergelegd bij Ajax.

Commissie Mijnals baalt van aanstelling De Boer: "Dit stond vast"
De commissie Mijnals is niet blij met de aanstelling van Frank de Boer als bondscoach van het Nederlands elftal. Met name de gang van zaken rond zijn presentatie is in het verkeerde keelgat geschoten bij de commissie, die door de bond in het leven geroepen is ter bestrijding van racisme en discriminatie bij de KNVB.

Di María vier duels geschorst voor spugen naar Alvaro
Ángel Di María staat voorlopig langs de kant bij Paris Saint-Germain. De Argentijnse aanvaller misdroeg zich in de kraker tegen Olympique Marseille door te spugen richting Alvaro Gonzalez. Dat is nu beoordeeld door de Franse bond en heeft tot een straf van vier duels schorsing geleid.

Barcelona bevestigt vertrek van spits Suárez naar Atlético
Van Atlético Madrid is nog geen bevestiging naar buiten gekomen, maar FC Barcelona heeft woensdagavond laat al wel laten weten dat Luis Suárez vertrekt bij de club. De spits staat op het punt om in Madrid aan de slag te gaan. Beide clubs hebben een akkoord bereikt.

  

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 oktober 2020

  2. donderdag 22 oktober 2020