PSV krijgt Zahavi niet speelgerechtigd voor EL-duel

23 september 2020, 17:20   Bijgewerkt: 23 september 2020, 19:24

Eran Zahavi moet nog even op wachten op zijn debuut in het shirt van PSV. De nieuwe spits van de Eindhovenaren is niet op tijd speelgerechtigd om donderdag al mee toedoen tegen NS Mura in de voorronde van de Europa League. Hij is namelijk nog niet speelgerechtigd voor die wedstrijd.

PSV wacht nog op de laatste administratieve afhandeling vanuit China van zijn voormalig club Guangzhou R&F. Daarom is hij nog niet meegereisd voor het duel van donderdag in Slovenië. De selectie van PSV voor die wedstrijd bestaat uit twintig spelers. Volgens De Telegraaf is het bij Europese transfers makkelijk om de papierwinkel in orde te krijgen dan met transfers vanuit China. PSV doet er alles aan om de spits snel speelgerechtigd te krijgen.

PSV speelt zondag in de Eredivisie tegen Heracles Almelo. De club hoopt dat de 33-jarige spits dan wel inzetbaar is voor trainer Roger Schmidt.

Selectie PSV tegen Mura: Mvogo, Unnerstall, Delanghe, Viergever, Baumgartl, Dumfries, Boscagli, Teze, Max, Mauro, Hendrix, Rosario, Ihattaren, Thomas, Sadilek, Romero, Bruma, Malen, Gakpo, Madueke.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen