Diemers is kritisch: "Tegen Twente speelde ik slecht"

Diemers is kritisch: "Tegen Twente speelde ik slecht"

23 september 2020 – Mark Diemers begon in de eerste twee duels van Feyenoord van het nieuwe seizoen in de basis. Tegen PEC Zwolle (0-2 winst) maakte de middenvelder een goede indruk, terwijl hij tegen FC Twente (1-1) minder goed speelde. Hij beseft dat hij meer moet laten zien.Tegen RTV Rijnmond bevestigt Diemers dat hij teleurstelde tijdens zijn eerste officiële wedstrijd in De Kuip. "Zwolle was goed en tegen FC Twente speelde ik slecht, zo simpel is het. Ik heb niet kunnen laten zien wat ik wilde laten zien in de Kuip. Mijn spel was tegen FC Twente niet goed genoeg en dat moet beter'', vertelt de van Fortuna Sittard overgekomen speler. Hij heeft de remise tegen Twente inmiddels een plek gegeven. "De avond na de wedstrijd was vervelend, maar je moet ook weer door. Met frisse moed nu op naar de volgende wedstrijd."

Diemers was niet de enige die minder speelde tegen Twente, aangezien eigenijk de hele ploeg teleurstelde. ''Wat er niet goed ging hebben we besproken, maar dat houden we lekker intern'', zegt Diemers, die niet heeft gekeken naar praatprogramma's waarin Feyenoord afgemaakt werd. "Ik moet zeggen dat ik daar nooit naar kijk dus dat scheelt. Je krijgt wel dingen mee. De ene week ben je fantastisch en de andere week kan je er niets meer van."

Feyenoord speelt komende zondag thuis tegen ADO Den Haag (12.15 uur). Die ploeg is met nul punten uit twee duels slecht gestart.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 30 oktober 2020

  2. donderdag 29 oktober 2020