'FC Groningen verlegt interesse van te dure Harroui naar Laursen'

'FC Groningen verlegt interesse van te dure Harroui naar Laursen'

23 september 2020 – FC Groningen gaat zich deze zomer waarschijnlijk niet versterken met Abdou Harroui. De Groningers zijn zeer gecharmeerd van de 22-jarige middenvelder en willen ver gaan om hem los te weken bij Sparta Rotterdam, maar de competitiegenoot verlangt te veel geld. Nu de komst van Harroui van de baan lijkt, verlegt FC Groningen zijn aandacht naar Nikolai Laursen van FC Emmen.Dat schrijft Voetbal International. Harroui wordt al enige tijd gelinkt aan een overgang naar FC Groningen. Onlangs gaf de middenvelder aan niet onwelwillend te staan tegenover een transfer naar de Trots van het Noorden. "Ik laat het allemaal aan mijn zaakwaarnemer over en focus me voor nu op Sparta, maar ik sta zeker open voor een transfer. Het ligt uiteraard aan FC Groningen hoe ver ze willen gaan en voor welk bedrag Sparta me wil laten gaan. Ik ben een jeugdproduct, natuurlijk wil de club iets aan me verdienen", zei hij bij FOX Sports.

FC Groningen zou vorige week een bod hebben uitgebracht op Harroui. Dat werd afgewezen door Sparta, dat drie miljoen euro verlangt voor de middenvelder. FC Groningen is niet bereid aan die vraagprijs te voldoen. Mogelijk melden de Groningers zich binnenkort in Emmen voor Laursen. Voor zijn komst zal FC Groningen ook de portemonnee moeten trekken. Hij ligt namelijk nog voor twee jaar vast aan De Oude Meerdijk.

Waarschijnlijk neemt FC Groningen binnenkort afscheid van Ajdin Hrustic, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Eintracht Frankfurt. De Groningers hebben de eerste twee voorstellen van de Duitse club afgeslagen. Binnenkort doet Eintracht een derde bod, is de verwachting. Om zijn waarschijnlijke vertrek op te vangen, aast FC Groningen op in elk geval nog één aanvallende versterking.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 oktober 2020

  2. donderdag 22 oktober 2020