Heracles Almelo neemt Van der Water na excuses in genade aan

Heracles Almelo neemt Van der Water na excuses in genade aan

23 september 2020 – Silvester van der Water staat weer op het trainingsveld van Heracles Almelo. De 23-jarige vleugelaanvaller heeft woensdagochtend spijt betuigd voor zijn gedrag van afgelopen weekend. Om een transfer naar Orlando City weigerde Van der Water in actie te komen tegen Willem II.Heracles gaf Van der Water de maximale boete en kondigde aan dat de club en speler woensdag met elkaar in gesprek zouden gaan. "Vandaag hebben we opnieuw met elkaar om tafel gezeten", vertelt technisch directeur Tim Gilissen via de officiële kanalen. "We hebben elkaar nog een keer op een goede manier de waarheid gezegd. Silvester heeft zijn eerdere handelen afgekeurd en spijt betuigd."

Van der Water heeft daarna nogmaals sorry gezegd, ditmaal aan zijn directe collega's die hij afgelopen weekend benadeelde. "Na ons gesprek heeft hij ook de technische staf en de spelersgroep zijn excuses aangeboden. Die zijn door de groep aanvaard. Silvester kan het nu op het trainingsveld laten zien. De focus moet weer op het voetbal."

Frank Wormuth liet na afloop van de nederlaag bij Willem II (4-0) blijken niet blij te zijn met Van der Water'. "Ik heb in het verleden met kinderen gewerkt. Dat is een grapje, maar ik zie dit als pubergedrag. Hij heeft een contract en dat heeft hij te respecteren. Ik denk dat ik hem binnenkort nog wel zie, want hij heeft toch nog gewoon een contract bij ons", zei hij voor de camera's van FOX Sports.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 oktober 2020

  2. donderdag 22 oktober 2020