Spoorboekje: belangrijke wedstrijden voor Willem II en PSV

24 september 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 24 september.

Nieuws

Barcelona zwaait Suárez uit

Luis Suárez verruilt FC Barcelona voor Atlético de Madrid, zo maakt de club woensdagavond bekend. Bij Barcelona neemt men vanmiddag officieel afscheid van de aanvaller die zijn kunsten zes jaar lang in Camp Nou vertoonde.

Wedstrijden

NS Mura - PSV (19.00 uur)

De Europese campagne van PSV begint in Slovenië. De Eindhovenaren treden vanavond in de derde voorronde van de Europa League tegen de Sloveense bekerwinnaar van het voorbije seizoen. Een vrij onbekende tegenstander, die de vorige kwalificatierondes JK Nomme Kalju (Estland) en Aarhus GF (Denemarken) opzij zette. In de eventuele play-offs wacht voor PSV een ontmoeting met Rosenborg BK of Alanyaspor.

Willem II - Rangers FC (19.00 uur)

Hoog bezoek in het Koning Willem II Stadion vanavond. Het Rangers FC van Steven Gerrard is de tegenstander van de Tilburgers in de derde voorronde van de Europa League. In de vorige rondde zette de ploeg van trainer Adrie Koster het Luxemburgse Progrès Niederkorn met speels gemak opzij (0-5). Rangers is een tegenstander van een ander formaat. Een overwinning op de Schotten zou een regelrechte stunt zijn.

Bayern München - Sevilla (21.00 uur)

Ruim een maand na de eindzege in de Champions League kan Bayern München de eerste prijs van het jaar winnen. De Duitse grootmacht moet dan in de strijd om de Europese Super Cup wel het Sevilla van Luuk de Jong zien te verslaan. Voor de Europa League-winnaar is het de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, terwijl Bayern afgelopen vrijdag zijn vorm toonde door in de openingswedstrijd van de Bundesliga met liefst 8-0 te winnen van Schalke 04.

Voetbal op tv

19.00 uur: NS Mura - PSV, SBS 6 - live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Willem II - Rangers FC, RTL 7 - live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Bayern München - Sevilla, SBS 6 & Ziggo Select - live verslag van de Europese Super Cup

22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - voetbalpraatprogramma

00.15 uur: Athletico Paranaense - Colo-Colo, FOX Sports 5 - live verslag van het Copa Libertadores-duel

01.30 uur: FC Cincinnati - Philadelphia Union, FOX Sports 4 - live verslag van het MLS-duel

04.00 uur: Portland Timbers - Seattle Sounders, FOX Sports 4 - live verslag van het MLS-duel?

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen