Barça maakt met verkoop Semedo weg vrij voor Dest

23 september 2020, 11:18

Nélson Semedo neemt na drie jaar afscheid van FC Barcelona. De Portugese vleugelverdediger gaat aan de slag bij Wolverhampton Wanderers, dat dertig miljoen euro overmaakt naar de Catalaanse club. Dat bedrag geeft het Barça van trainer Ronald Koeman meer mogelijkheden op de transfermarkt. Door bonussen kan de transfersom met nog eens tien miljoen euro oplopen.

Semedo speelde in totaal 124 wedstrijden voor FC Barcelona en was daarin goed voor twee doelpunten en elf assists. Aan zijn laatste duel in Catalaanse dienst zal hij niet graag herinnerd worden: dat was de 8-2 nederlaag tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League. Bij Wolverhampton Wanderers wordt hij de opvolger van de naar Tottenham Hotspur vertrokken Matt Doherty.

Het vertrek van Semedo maakt de kans weer wat groter dat Barça zich gaat versterken met Sergiño Dest. Samen met Bayern München zou de club van Koeman strijden om de handtekening van de rechtsachter van Ajax. Dinsdag zou Barça zich officieel hebben gemeld voor Dest. Bayern München zou nog wel de beste papieren hebben de rechtsachter in te lijven. Ajax zou twintig miljoen euro, plus vijf miljoen aan bonussen verlangen voor de Amerikaans international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen