'Barça-bestuurders dreigen met opstappen na Suárez-deal'

23 september 2020, 10:01

Het rommelt op bestuurlijk niveau bij FC Barcelona. Dat doet het al langer, maar het aanstaande vertrek van Luis Suárez naar Atlético Madrid zorgt voor nog meer frictie. Enkele bestuurders zouden zelfs zo ontevreden dat zij dreigen op te stappen. Zij zijn ontstemd over de deal die Barça met Atlético heeft gesloten.

Volgens Cadena Ser neemt Atlético de Uruguayaanse aanvaller over van FC Barcelona zonder een transfersom te betalen. De Catalanen zouden pas iets aan het vertrek van Suárez verdienen als de Madrileense concurrent de kwartfinale van de Champions League bereikt. Iedere keer dat Atlético het (met Suárez) tot de laatste acht schopt, krijgt Barça twee miljoen euro.

De deal zou voor de nodige frustratie zorgen bij enkele bestuurders van FC Barcelona. De Catalaanse club verdient in eerste instantie niets aan Suárez en ziet de aanvaller vertrekken naar een directe concurrent. Barça kan de grootverdiener daarentegen wel van de loonlijst schrappen, wat voor enige verlichting in financieel zware tijden zorgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen