Drommel blijft bij FC Twente: "Of er moet iets heel moois komen"

Drommel blijft bij FC Twente: "Of er moet iets heel moois komen"

23 september 2020 – Joël Drommel sprak twee maanden geleden zijn vertrekwens uit, maar is niet meer van plan FC Twente deze zomer te verlaten. De 23-jarige doelman geeft tegenover Tubantia aan dat de kans 'heel groot is' dat hij blijft. "Of er moet iets heel moois komen, waarbij het plaatje in alles klopt en waar geen enkele voetballer nee tegen kan zeggen."Maar die kans is klein, weet Drommel. "We zitten nu op 1,5 week voor het sluiten van de transfermarkt. Ik zie dat niet meer gebeuren. Als dat soort clubs interesse hadden, waren ze wel eerder gekomen", aldus de keeper, die deze zomer gelinkt werd aan AZ. Hij zou bij de Alkmaarse club in beeld komen als Marco Bizot zou vertrekken.

Drommel geeft aan 'het geweldig naar de zin' te hebben bij Twente. "En ja, dat gevoel is alleen maar versterkt door de ontwikkelingen vanaf de eerste dag van de voorbereiding. We hebben een heel leuke, sterke spelersgroep, die elke keer tot het gaatje gaat. Kijk maar eens hoe we zondag van het veld kwamen in De Kuip. Bovendien hebben we met Ron Jans en de rest van de trainersstaf goede mensen aan het roer die de juiste snaar weten te raken. Deze trainers passen bij mij."

Technisch directeur Jan Streuer denkt dat Drommel er goed aan doet langer te blijven. "Als hij dit seizoen zo doorgaat, dan staan de grote clubs volgend jaar voor hem in de rij. Hij moet nu niet gaan en wij laten hem trouwens ook niet gaan", zegt hij. Drommel ligt nog voor één jaar vast in Enschede, maar in zijn contract staat een optie voor een extra seizoen.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 oktober 2020

  2. donderdag 22 oktober 2020