Gisteren gemist: De Boer bijna bondscoach, Van de Beek wint

Gisteren gemist: De Boer bijna bondscoach, Van de Beek wint

23 september 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 22 september.Ajax slaat slag en houdt Hansen uit handen topclubs
Naar verluidt stond Sontje Hansen in de belangstelling van Europese topclubs, maar de aanvaller zal deze zomer geen transfer gaan maken. Ajax heeft dinsdagavond laten weten dat de buitenspeler zijn verbintenis heeft verlengd.

Voorlopig geen toeschouwers bij wedstrijden in Premier League
Er zullen voorlopig geen supporters plaatsnemen op de tribunes in de Premier League. De Engelse regering heeft besloten om het plan om in oktober weer fans toe te laten in de stadions, van tafel te vegen. Dat heeft te maken met de stijging van het aantal coronabesmettingen.

KNVB gaat situatie Emmen en EasyToys met de clubs bespreken
Het laatste woord is nog niet gezegd in de zaak rond EasyToys. Het bedrijf in seksspeeltjes bereikte met FC Emmen een akkoord over het hoofdsponsorschap, maar werd vervolgens gedwarsboomd door de KNVB. Die zag er namelijk geen heil in. Mogelijk komt er alsnog een oplossing, meldt de bond.

'Ajax en Tagliafico in gesprek over een nieuwe verbintenis'
Lange tijd leek het erop dat Nicolás Tagliafico deze zomer een transfer zou gaan maken, maar inmiddels wordt een langer verblijf van de linksback bij Ajax steeds aannemelijker. Volgens De Telegraaf worden er namelijk gesprekken gevoerd over een nieuwe verbintenis.

'KNVB en De Boer op hoofdlijnen akkoord over contract tot 2022'
Alle pijlen waren bij de KNVB al gericht op Frank de Boer en de voormalig succescoach van Ajax lijkt inderdaad de nieuwe bondscoach te worden. De Telegraaf is dinsdag met het nieuws naar buiten gekomen dat de bond en de trainer op hoofdlijnen akkoord zijn over een verbintenis tot 2022.

Van de Beek beleeft succesvol basisdebuut bij Man United
Het basisdebuut van Donny van de Beek bij Manchester United is succesvol verlopen. De middenvelder begon dinsdagavond in het League Cup-duel met Luton Town in de basis en werd na 78 minuten gewisseld. United won het duel met 0-3.

  

Meer nieuws

  1. vrijdag 30 oktober 2020

  2. donderdag 29 oktober 2020