'Barcelona bemoeilijkt transfer naar Atlético, Suárez woest'

22 september 2020, 20:23

Niets leek een transfer van Luis Suárez naar Atlético Madrid in de weg te staan, maar er is dinsdag een flinke kink in de kabel gekomen. De club uit Catalonië lijkt namelijk toch niet bereid om de ervaren spits gemakkelijk naar de concurrent te laten vertrekken. Suárez had zich al rijk gerekend en baalt als een stekker van de houding van zijn werkgever.

Het was volgens ESPN de bedoeling dat Barcelona hem een transfervrije status zou geven, zodat Suárez een nieuwe club kon vinden. Op die manier kon hij naar de club uit Madrid vertrekken waar een tweejarig contract voor hem klaarligt. Bij die club werd alvast ingespeeld op zijn komst door Alvaro Morata naar Juventus te laten gaan. Ineens lijkt Barcelona toch niet zo happig meer om Suárez gratis te laten gaan. Voorzitter Jose Maria Bartomeu zou Atlético aan de lijst met clubs hebben toegevoegd waar de spits niet gratis naar toch mocht gaan. Dat bemoeilijkt de transfer dus behoorlijk.

Volgens Spaanse media zijn Suárez en Bartomeu dinsdagavond met elkaar om tafel gegaan voor een pittig gesprek. De 33-jarige aanvaller wil door privéredenen graag in Spanje blijven en zag in Atlético dus een ideale werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen