Chelsea heeft nieuwe keeper binnen, debuut Ziyech nadert

Chelsea heeft nieuwe keeper binnen, debuut Ziyech nadert

22 september 2020 – Trainer Frank Lampard heeft zijn zo gewenste nieuwe doelman binnen bij Chelsea. Dat betekent dat de schutterende Kepa Arrizabalaga plaats kan maken onder de lat op Stamford Bridge. Edouard Mendy is dinsdag officieel gecontracteerd door de Londenaren.De 28-jarige keeper komt over van Stade Rennes. Mendy was een belangrijke factor in het succes van Stade Rennes afgelopen seizoen in Frankrijk, al was het slechts zijn eerste jaar bij de Ligue 1-club. Een zomer eerder werd hij nog weggehaald bij Stade Reims, voor zo'n vier miljoen euro. Hoeveel er ditmaal voor hem wordt betaald, is niet bekend.

Lampard is ontevreden over Kepa, de duurste keeper ter wereld. Hij had het laagste reddingspercentage van de Premier League, werd vorig seizoen voor de cruciale laatste duels in Engeland gepasseerd ten faveure van Willy Caballero. Tijdens de eerste twee duels van het seizoen stond hij wel in de basis, maar tegen Liverpool ging de Spanjaard afgelopen weekend enorm de fout in. Het zou wel eens zijn laatste optreden in dienst van de club geweest kunnen zijn.

Ziyech komt eraan
Hakim Ziyech maakte door fysieke klachten zijn debuut nog niet voor Chelsea, maar zijn eerste speelminuten naderen. Lampard heeft dinsdag laten weten dat zijn dichterbij volledige fitheid komt. Dat geldt ook voor Christian Pulisic.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 30 oktober 2020

  2. donderdag 29 oktober 2020