'PSV meldt zich voor huur Barcelona-talent Pedri (17)'

'PSV meldt zich voor huur Barcelona-talent Pedri (17)'

22 september 2020 – PSV heeft zich bij FC Barcelona gemeld voor de huur van aanvaller annex middenvelder Pedri. Het van Las Palmas overgekomen talent maakte in de voorbereiding een uitstekende indruk onder Ronald Koeman, maar mogelijk mag hij vanwege de forse concurrentie in Catalonië wel tijdelijk verkassen.Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. Nadat eerder Riqui Puig hoorde dat hij mocht vertrekken om speeltijd op te doen – Koeman zou hem naar verluidt graag naar Ajax zien vertrekken -, mogen ook Alena en Pedri volgens het Spaanse dagblad op zoek naar een tijdelijke nieuwe club.

Pedri maakte een uitstekende indruk in de voorbereiding bij FC Barcelona, maar de concurrentie voorin is groot, voor de aanvallende middenvelder annex buitenspeler. Voor de positie van offensieve middenvelder zoekt Roger Schmidt nog wel een nieuwe speler. 

Ook afgelopen jaar maakte hij een uitstekende indruk bij de nummer zestien van het tweede niveau in Spanje, voor wie hij ondanks zijn jonge leeftijd al 27 duels speelde. Daarin scoorde de aanvallende middenvelder driemaal en gaf vier assists. Ajax werd eerder ook gelinkt aan Pedri, maar dat is alweer maanden geleden.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 oktober 2020

  2. donderdag 22 oktober 2020