'Bayern en Ajax naderen akkoord over Dest-transfer'

'Bayern en Ajax naderen akkoord over Dest-transfer'

21 september 2020 – De transfer van Sergino Dest (19) naar Bayern München komt steeds dichterbij. Der Rekordmeister is Ajax genaderd in de onderhandelingen over de vleugelverdediger. Het te betalen bedrag voor de Amerikaanse verdediger zal rond de twintig miljoen euro komen te liggen.Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Eerder werd een bod van vijftien miljoen euro nog resoluut afgewezen door Ajax, maar Bayern München is desondanks niet van plan om de interesse in Dest te laten varen. Volgens het AD wordt het verschil tussen vraag en aanbod minder groot en dus nadert een akkoord.

Dest zelf heeft er namelijk geen geheim van gemaakt wel te willen vertrekken naar Bayern München en besloot om niet bij te tekenen in Amsterdam. Volgens Duitse media was hij persoonlijk al akkoord met de kampioen van Duitsland, het AD schrijft dat het 'nauwelijks' aan obstakel' zal vormen.

Daarmee lijken ook de kansen van FC Barcelona nihil. De Catalanen krijgen door de verkoop van Nélson Semedo weer wat meer financiële middelen, maar het binnenhalen van Dest lijkt niet tot de mogelijkheden te behoren. Voor de Catalanen is de transfersom van twintig miljoen bovendien een serieus probleem, ook als het Semedo heeft verkocht. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 oktober 2020

  2. donderdag 22 oktober 2020