Leemans niet blij met wissel: "Ik begrijp het niet"

21 september 2020, 13:53

Clint Leemans was niet bepaald blij met zijn wissel bij PEC Zwolle afgelopen weekend. Net als tegen Feyenoord werd de middenvelder, opgesteld als rechtsbuiten, zaterdag tegen AZ voortijdig naar de kant gehaald. Ditmaal had hij echter een hele fraaie goal achter zijn naam staan. "Dan vind ik het heel apart dat je wordt gewisseld."

Dat zei hij tegenover De Stentor. "Ik bedoel: vorige week doe je het goed tegen Haps, nu tegen Wijndal. Althans, zo denk ik erover, hè. Want als je er twee keer zo snel uit wordt gehaald, heb ik zo mijn twijfels of de trainer er ook zo over denkt", vraagt Leemans zich hardop af tegenover het regionale dagblad. In beide wedstrijden deed hij een uur mee. 

Hij gaat mogelijk nog verhaal halen bij John Stegeman, die aangaf vooral meer diepgang en snelheid op rechts te willen heben. "Toen ik vorige week werd gewisseld en de trainer mij niks had gezegd, liet ik het maar lopen. Maar nu ga ik er misschien wel zelf achteraan. Lijkt me toch logisch? Ik begrijp het niet. En als ik iets niet begrijp, wil ik dat uitgelegd krijgen", aldus Leemans.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen