Van der Water krijgt maximale boete van Heracles Almelo

21 september 2020, 12:45

Silvester van der Water moet flink boeten voor zijn gedrag van afgelopen weekend. De aanvaller weigerde in actie te komen tegen Willem II om een statement af te geven en een transfer naar Orlando City te bewerkstelligen. Hij krijgt de maximale boete en traint voorlopig ook niet mee met de A-selectie.

Dat schrijft Heracles Almelo op de clubsite. "Vandaag (maandag, red.) traint Silvester niet mee. We hebben hem terug naar huis gestuurd om verder na te denken over zijn gedrag", stelt technisch directeur Tim Gilissen. "Woensdag gaan we opnieuw met elkaar in gesprek en kijken we hoe we met elkaar verder gaan. Het initiatief daarvoor ligt bij hem."

Lees ook: Muitende Van der Water reageert: "Helaas moet het zo"

De club was namelijk geenszins te spreken over het gedrag van de aanvaller, die zich afmeldde en vervolgens niet meer thuisgaf. Gilissen: "Hij heeft daarmee zijn medespelers, de staf en onze supporters en sponsors in de steek gelaten. Dat is niet te accepteren. Iedereen zet zich maximaal in voor de club, zeker in deze periode. Van die saamhorigheid moeten we het ook hebben." En dus krijgt hij de maximale boete opgelegd van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen