Scheidsrechters: aanstellingen, EL-duels en Makkelie naar CL

21 september 2020, 12:22

Ajax staat komend Eredivisie-weekend onder leiding van Pol van Boekel. De arbiter fluit het duel in Amsterdam, waar Vitesse op bezoek komt. Jochem Kamphuis is de leidsman tussen Heracles Almelo en PSV, terwijl Dennis Higler in De Kuip Feyenoord – ADO Den Haag fluit.

Dat heeft de KNVB maandagmiddag bekend gemaakt. Björn Kuipers reist af naar Sittard waar AZ op bezoek moet komen, terwijl Kevin Blom het nog foutloze sc Heerenveen tegen het verrassende VVV-Venlo onder zijn hoede heeft. Danny Makkelie heeft geen Eredivisie-wedstrijd: de scheidsrechter reist woensdagavond af naar Griekenland. Daar hanteert hij de fluit tussen Olympiakos en Omonia in de play-offs van de Champions League.

Buitenlandse aanstellingen

Verder hebben Willem II en PSV hun scheidsrechter te horen gekregen voor de volgende voorronde in de Europa League. De Zwitser Sandro Schärer heeft het treffen tussen Mura en PSV in zijn handen gelegd gekregen, terwijl de Italiaan Maurizio Mariani is aangesteld voor het fraaie affiche tussen Willem II – Rangers FC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen