Zaakwaarnemer spreekt Ten Hag tegen: Zahavi niet aangeboden

21 september 2020, 12:20

Ajax en PSV hebben allebei een ander verhaal over de mogelijke interesse die de Amsterdammers zouden hebben gehad in Eran Zahavi. De Israëliër tekende gisteren (zondag) een tweejarig contract in Eindhoven, maar volgens PSV wilde Ajax hem ook contracteren. Ten Hag sprak dit gisteren tegen, maar nu mengt de zaakwaarnemer van Zahavi zich ook in het verhaal.

Ten Hag gaf gisteren aan dat het management van Zahavi meerdere keren bij Ajax had aangeklopt om de spits aan te bieden. Daarbij zei de trainer dat Ajax er niet op ingegaan is, omdat de landskampioen genoeg spitsen heeft. Ronan Katzav, zaakwaarnemer van Zahavi, gaat bij Voetbal International in op het verhaal van Ten Hag. "Een speler als Eran Zahavi hoef je nergens aan te bieden. Wij hebben van tien goede clubs aanbiedingen gehad voor Eran en uit respect voor die clubs doe ik daar geen mededelingen over", vertelt Katzav. "Bij Ajax mogen ze zeggen wat ze willen. Ik doe dat niet, ik heb een reputatie hoog te houden."

Lees ook'Ajax wilde Zahavi in 'ultieme poging' wegkapen voor neus PSV'

Zahavi moet bij PSV de opvolger worden van Sam Lammers, die naar Atalanta Bergamo lijkt te vertrekken. Volgens Katzav was er geen enkele discussie waar de spits heen zou gaan. "PSV was zijn eerste keus. Eran wilde met Schmidt werken. In China heeft hij al eens geprobeerd Eran naar Beijing te halen. Toen hebben we ook met hem gezeten. De filosofie van Schmidt spreekt ons zeer aan", meldt hij aan VI

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen