'Wagner krijgt ultimatum van Schalke-leiding na 8-0-nederlaag'

21 september 2020, 11:45

Schalke 04-trainer David Wagner moet vrezen voor zijn ontslag in de komende weken. De oefenmeester heeft na de rampzalige start tegen Bayern München (8-0 verlies) al een ultimatum gekregen van de clubleiding. Komend weekend moet er in eigen huis gewonnen worden van Werder Bremen, anders krijgt de Amerikaan naar verluidt zijn congé.

Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde BILD althans. Helemaal uit de lucht vallen komt het bericht overigens niet, want Wagner kende een rampzalige tweede seizoenshelft vorig seizoen, waarin amper nog een wedstrijd werd gewonnen in de Bundesliga en een keiharde vrije val werd gemaakt. Desondanks hield hij het vertrouwen van de clubleiding.

Na opnieuw een moeizame en wisselende voorbereiding werd de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen een ramp voor Wagner en consorten, dat in de komende weken ook nog zware uitduels met RB Leipzig en Borussia Dortmund wacht. Daarom moet het van Davy Klaassen met Werder Bremen winnen, anders zou Wagner al na twee duels ontslagen worden. Volgens het Duitse medium is Sandro Schwarz (voormalig trainer 1. FSV Mainz) een van de kandidaten om Wagner op te volgen.

Lees ookBayern start seizoen in oude vorm: Schalke 04 vernederd

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen