Schmidt blijft hameren op nieuwe spelers voor PSV

Schmidt blijft hameren op nieuwe spelers voor PSV

21 september 2020 – PSV heeft met Eran Zahavi nog zeker niet haar laatste nieuwe speler gepresenteerd van deze transferwindow. De aanvaller tekende zondag (gisteren) een tweejarig contract, maar trainer Roger Schmidt heeft inmiddels gezien dat er meer nodig is om de A-selectie op niveau te krijgen. Keeper Vincent Müller komt vermoedelijk in elk geval.Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. De twintigjarige Duitse keeper staat in eigen land, waar hij speelt namens Würzburger Kickers, te boek als groot talent. Maar dat is niet de enige inkomende transfer die vermoedelijk gedaan gaat worden in het slot van de transferwindow. "We verwachten eerder nog inkomende spelers dan spelers die weggaan", stelt Schmidt tegenover het regionale dagblad.

Een links- en rechtsback zouden nog op het wensenlijstje staan van Schmidt, omdat daar de opties nog niet volledig dubbelbezet zijn, terwijl ook een nieuwe middenvelder prioriteit mag hebben van de Duitse coach. Naast Zahavi kwamen eerder Philipp Max (FC Augsburg) en Yvon Mvogo (RB Leipzig) al over naar Eindhoven. 

Voor onder andere Jorrit Hendrix is belangstelling, maar vooralsnog heeft hij nul op rekest gekregen om te mogen vertrekken. Volgens het ED is ook de situatie voor Nick Viergever moeilijk, maar een concrete vertrekwens of gerucht wordt er rondom zijn persoon nog niet gemeld. Sam Lammers rondt zijn transfer naar Atalanta Bergamo vermoedelijk snel af.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 26 oktober 2020

  2. zondag 25 oktober 2020

  3. zaterdag 24 oktober 2020