'Feyenoord wil Senesi houden of de absolute hoofdprijs'

'Feyenoord wil Senesi houden of de absolute hoofdprijs'

21 september 2020 – Feyenoord is niet van plan om Marcos Senesi te laten gaan deze zomer. De Argentijnse centrale verdediger wordt de laatste dagen in de Italiaanse media weer serieuzer gelinkt aan Napoli, geruchten die eerder ook al de kop opstaken. De Rotterdammers willen de absolute hoofdprijs á dertig miljoen als het toch tot een transfer moet komen, maar de voorkeur geniet dat niet.Dat schrijft De Telegraaf althans. Het liefst doet Feyenoord in de zomer helemaal geen zaken met welke club dan ook voor Senesi, die pas zijn tweede seizoen ingaat in De Kuip. Dick Advocaat volgt de ontwikkelingen met enige angst, want na de moeizame start is Argentijnse achterhoedespeler niet meer weg te denken uit de basisopstelling van Feyenoord.

Op termijn is het doel wel om Senesi voor een mooi bedrag van de hand te doen, om een forse winst te maken op de geïnvesteerde zes miljoen euro. Dit seizoen zou nog te vroeg zijn, waardoor Feyenoord de boot voorlopig afhoudt. Het contract van Senesi loopt bovendien nog drie jaar door, iets dat de Rotterdammers een goede onderhandelingspositie biedt.

Napoli heeft als potentiële vervanger voor Kalidou Koulibaly, die al veel langer aan Manchester City wordt gelinkt, ook nog andere ijzers in het vuur. Gezien de vraagprijs van Feyenoord van liefst dertig miljoen euro, is het zeer waarschijnlijk dat ze voor goedkopere opties gaan om de centrale verdediger te vervangen.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 26 oktober 2020

  2. zondag 25 oktober 2020

  3. zaterdag 24 oktober 2020