Gisteren gemist: Liverpool klopt Chelsea, Pirlo wint, remise Real

21 september 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 20 september.

Openbaring Kudus neemt Ajax bij de hand tegen RKC Waalwijk

Ajax heeft zondagavond een gemakkelijke overwinning geboekt op RKC Waalwijk. De Amsterdammers hoefden zich in de Johan Cruijff ArenA nauwelijks in te spannen om de Waalwijkers met een 3-0 nederlaag terug naar Noord-Brabant te sturen. Op de plaats van de naar Manchester United vertrokken Donny van de Beek maakte debutant Mohammed Kudus een uitstekende indruk namens de ploeg van trainer Erik ten Hag.

Chelsea helpt Liverpool met blunder Kepa in het zadel

Het ambitieuze Chelsea heeft zondag een pittige teleurstelling te verwerken gekregen in de Premier League. De koopgrage club uit Londen wil zich graag meten met de topclubs in de competitie, maar kon het zondag niet bolwerken tegen Liverpool: 0-2. Ten grondslag aan die nederlaag lagen twee cruciale momenten.

Klaassen en Rosario in zeer grote voorselectie Oranje

De KNVB heeft zondag naar buiten gebracht welke spelers er in de voorselectie van Dwight Lodegewes zitten voor de aanstaande interlands. De voorselectie bestaat uit liefst 38 spelers. Er is onder meer plek voor Davy Klaassen en Pablo Rosario.

Zand in de motor bij Real Madrid, dat met remise start

De rentree van Martin Ødegaard bij Real Madrid is zondag enigszins in het water gevallen. De regerend kampioen van Spanje maakte zondag absoluut geen indruk en speelde met 0-0 gelijk bij Real Sociedad, de vorige werkgever van Ødegaard.

Pirlo beleeft dankzij Kulusevski en Ronaldo goed Juve-debuut

De prestaties van Andrea Pirlo liggen dit seizoen onder een vergrootglas in het mondiale topvoetbal en dan kun je beter maar goed beginnen. Dat is precies wat de nog onervaren 41-jarige trainer zondag heeft gedaan. De coach zag Juventus met name voor rust goed spelen tegen Sampdoria, dat met 3-0 werd geklopt. De start van Juventus is zodoende souverein te noemen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen