Zand in de motor bij Real Madrid, dat met remise start

20 september 2020, 23:12

De rentree van Martin Ødegaard bij Real Madrid is zondag enigszins in het water gevallen. De regerend kampioen van Spanje maakte zondag absoluut geen indruk en speelde met 0-0 gelijk bij Real Sociedad, de vorige werkgever van Ødegaard.

Dankzij een geweldige reeks van twaalf zeges in de laatste dertien duels kroonde Real Madrid zich vorig seizoen tot kampioen van La Liga. Deze zomer kwamen er geen grote aanwinsten en was de terugkeer van Ødegaard een van de weinige verfrissingen in het elftal. De Noor stond in de basis en werd in de tweede helft gewisseld voor Casemiro. In de eerste helft kreeg juist Sociedad de grootste kans, maar Alexander Isak vond Thibaut Courtois op zijn weg.

Real Madrid trok in de tweede helft de touwtjes wel enigszins aan, maar het was niet genoeg om de ban te breken. Het gebrek aan scorend vermogen in de voorhoede lijkt de ploeg wat op te breken. Volgende week is er een kans op eerherstel in de wedstrijd tegen Real Betis. In dat weekend begint ook het FC Barcelona van Ronald Koeman aan het nieuwe seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen