Leicester begint goed met doelpuntrijke winst op Burnley

20 september 2020, 23:11

Leicester City staat bovenaan in Engeland. De ploeg van Brendan Rodgers won zondag ondanks een achterstand met 4-2 van Burnley en staat daardoor na twee wedstrijden aan kop in de Premier League.

Leicester City zegevierde vorige week al met 0-3 bij West Bromwich Albion en heeft zondag dus wederom goede zaken gedaan. De start van het duel met Burnley was nog moeizaam omdat Chris Wood de 0-1 maakte. Al snel kwam Leicester op gelijke hoogte via Harvey Barnes, die profiteerde van goed werk van Jamie Vardy. Erik Pieters werkte na de pauze een bal in eigen doel en hielp Leicester daarmee in het zadel: 2-1. James Justin en Dennis Praet voerden de score daarna verder op. Jimmy Dunne had tussendoor nog wel gescoord namens Burnley, maar hij kon de 4-2 nederlaag niet meer wegpoetsen. Het was voor het team van Sean Dyce overigens pas de eerste wedstrijd van het seizoen.

Leicester City staat na twee duels op doelsaldo bovenaan. Everton, Arsenal, Liverpool en Crystal Palace zijn na twee wedstrijden eveneens nog foutloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen