Muitende Van der Water reageert: "Helaas moet het zo"

20 september 2020, 21:27   Bijgewerkt: 4 december 2023, 17:13

Silvester van der Water wil zo graag naar Orlando City, dat hij besloot om een statement te maken. De aanvaller die vorige week nog uitblonk tegen ADO Den Haag was niet bereid om te spelen tegen Willem II (4-0 verlies) en gaf dat aan bij trainer Frank Wormuth. Hij heeft zondagavond zijn reactie gegeven op de situatie.

"Helaas dat het zo moet gaan. Terwijl vorige week het seizoen nog zo goed begon", spreekt de aanvaller tegen RTV Oost. "We hebben vrijdag uitvoerig met directie van Heracles gesproken over hoe we omgaan met de aanbieding(en) van Orlando. Daar hebben we duidelijke afspraken over gemaakt. Toen ik op zaterdagavond van mijn zaakwaarnemer hoorde dat er nog steeds geen contact is geweest met Orlando nam ik deze beslissing. Niet om iets te forceren, want ik besef zelf ook wel wat het los zal maken, zowel bij mijn teamgenoten als bij de supporters. Morgen meld ik mij weer op de training en zien we wel hoe het zich verder ontwikkelt", zegt de buitenspeler.

Technisch directeur Tim Gilissen baalt van de reactie van de aanvaller en is zeer teleurgesteld. "Het is heel raar, denk ik. We hebben de laatste dagen gemerkt aan Silvester dat hij wat ontevreden en gefrustreerd was. Dat mag, dat hoort er een keer bij, dat vinden we niet zo heel erg. Alleen je moet ergens wel de knop omzetten en doen wat er van je gevraagd wordt. Silvester is gewoon speler van Heracles, werknemer van Heracles, dus daar hoort dit gewoon bij. Voetballen hoort daarbij. Dus ik was wel verbaasd, boos en teleurgesteld."

Ook trainer Frank Wormuth sprak al zijn onvrede uit over de situatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen